Mať dobre zariadený bar je umenie. Som kávový nadšenec, headbarista, pražiar, mentor a práve tá osoba, ktorú sa veľmi oplatí mať poruke, ak sa rozhodujete zariadiť si svoju kaviareň, reštauráciu či inú gastro prevádzku. O tom, ako funguje dobre zvládnutá kaviareň, ako sa vyberá dobrý barista a čo všetko obnáša dobre fungujúci bar, si porozprávame pri káve na prvom stretnutí.

Poradenstvo a realizácia projektov často zahŕňa:

– odborný dohľad nad realizáciou projektu = vašich snov a investícií
– zmena konceptu už zabehnutej prevádzky
– dohľad nad otváraním novej prevádzky
– kreatívna spolupráca a tvorba konceptu
– komunikácia s architektom
– technické riešenia zázemia baru (s architektom)
– konzultácie a výber potrebnej technológie
– objednanie technológií a príslušenstva od dodávateľov
– naučiť sa spoločne úprimný servis
– školenia baristov a personálu
– vývoj receptúr a nápojov na mieru
– tvorba nápojov a nápojových lístkov (plus cenotvorba)
– jedinečný spôsob odlíšiť sa od konkurencie

– výber skla, porcelánu a potrebného sortimentu baru

– výber vhodných dodávateľov vašich produktov a služieb
– asistencia a všetky doplnkové služby podľa potrieb klienta
– plnohodnotné zastúpenie vás a vašej firmy (spoločnosti)
– odovzdanie know-how (príprava prevádzky pred jej otvorením)

spolupráca s Kavalou vás cenovo zvýhodňuje u všetkých nami dohodnutých dodávateľov (neoslovujte ich sami, nič tým nezískate / dôverujte našim dlhoročným skúsenostiam)

Investícia sa vám vo výsledku prejaví aj ako optimalizácia celkových nákladov do drahej technológie. Kde vám zabezpečím prémiové ceny. Vyvarujte sa krokom vedľa, na ktoré často začínajúci podnikavci doplácajú.. 

Každý balík služieb je urobený na mieru a podľa vzájomnej dohody. Výsledky spolupráce sú možné dlhodobo, flexibilne alebo paušálne udržiavať. Nadobudnete tak istotu, že je všetko pod odborným dohľadom a vy sa budete môcť venovať viac rastu vášho podnikania. 

Zaškolenie personálu, pravidelná kontrola technického stavu technológie a chodu prevádzky. Kontrola funkčnosti a následne výmena filtrácie vody predĺži životnosť kávovara. Správne nastavenie mlynčeka a kávovara (hrúbka mletia, dávka kávy, teploty vody, tlak, objem espressa), zabezpečenie servisu a pohotovostných situácií. Je iba na vás ako spoluprácu nastavíme. Všetky potrebné body, krok po kroku nastavíme na mieru.

Štandardná cena odborného poradenstva je 35€/ hod.
Realizácia projektu sa zväčša pohybuje okolo 1800 – 4000€.
Nemusíte byť odberateľom kávy, aby ste využívali naše služby.