Som práve tá osoba, ktorú sa oplatí mať po ruke, keď sa rozhodujete zariadiť si svoju kaviareň, bar, reštauráciu, lokálny obchod, službu alebo iné. O tom čo všetko obnáša taký komplexný proces, čo všetko bude od vás nasledujúce mesiace vyźadovať alebo aj ako sa hľadá vhodný zamestnanec, si porozprávame pri káve na prvom stretnutí.

Tvorba a realizácia projektov najčastejšie zahŕňa:

– odborný dozor nad realizáciou projektu = vašej investícii [veľmi dôležité]
– zmena konceptu už otvorenej / zabehnutej prevádzky
– expandovanie na našom alebo zahraničnom trhu (Brno, Praha, Viedeň,…)

– dohľad nad otváraním novej prevádzky
– rôzne praktické rady a poradenstvo pred, počas alebo aj po otvorení
– sprostredkovanie šité na mieru alebo až na kľúč
– kreatívna práca na koncepte alebo kreatívna tvorba konceptu
– vnesenie myšlienky alebo vízie do konceptu 
[veľmi dôležité]
– zastrešovanie hladkého priebehu (pred a počas otvorenia)
– komunikácia s architektom (odborná konzultácia) 
[veľmi dôležité]
– technické riešenia zázemia baru (s architektom / projektantom)
– konzultácie s dizajnérom, štúdiom, grafikom
– klúčová ergonómia baru a celého priestoru 
[veľmi dôležité]
– konzultácie a výber potrebnej technológie
– prepojenie na spoľahlivých dodávateľov technológií a spotrebičov 
[dôležité]
– rozumný výber a objednanie technológií a príslušenstva 
– spoľahlivý pokladničný systém
– naučíme sa spolu ako podať úprimný servis 
[veľmi dôležité]
– školenia personálu
– baristické školenia
– vývoj originálnych receptúr alebo nápojov (na mieru) [dôležité]
– práca na nápojovom lístku (prípadná cenotvorba)
– jedinečný spôsob odlíšiť sa od konkurencie 
[dôležité]
– výber skla a porcelánu (prakticky, originálne, ekonomicky, kreatívne)
– výber potrebného sortimentu baru

– výber vhodných dodávateľov produktov a surovín (ovocie, zelenina, potraviny všeobecne, flaškové nápoje, alkohol, …všetko)  
[dôležité]
– asistencia a všetky doplnkové služby podľa potrieb klienta
– plnohodnotné zastúpenie vás a vašej firmy (spoločnosti)
– odovzdanie know-how 
[veľmi dôležité]

Spolupráca vás cenovo zvýhodňuje u všetkých nami dohodnutých dodávateľov. Môžete ich osloviť aj sami ale jedno viem, že pri mojom prvotnom prepojení sa stávate v ich očiach hneď v úvode o niečo váženejší. 🙂 Nakoľko spolupráca so mnou dáva jasne najavo, že máte záujem tvoriť dobrý, kvalitný a reprezentatívny koncept. Dôverujte mojim dlhoročným skúsenostiam a praxe.

Motto: „Mať dnes dobre nastavený koncept je umenie.“

Investícia sa vám vo výsledku prejaví aj ako optimalizácia celkových nákladov do drahej technológie. Vyvarujte sa krokom vedľa, na ktoré často začínajúci podnikavci doplácajú.

Každý balík služieb je urobený na mieru a podľa vzájomnej dohody. Výsledky spolupráce sú možné dlhodobo, flexibilne alebo paušálne udržiavať. Nadobudnete tak istotu, že je všetko pod odborným dohľadom a vy sa budete môcť venovať viac rastu vášho podnikania. 

Zaškolenie personálu, pravidelná kontrola technického stavu technológie a chodu prevádzky. Kontrola funkčnosti a následne výmena filtrácie vody predĺži životnosť kávovara. Správne nastavenie mlynčeka a kávovara (hrúbka mletia, dávka kávy, teploty vody, tlak, objem espressa), zabezpečenie servisu a pohotovostných situácií. Je iba na vás ako spoluprácu nastavíme. Všetky potrebné body, krok po kroku nastavíme na mieru.

Štandardná cena odborného poradenstva je 30€/ hod.
Realizácia projektu sa zväčša pohybuje okolo 2000 – 5000€.

Za prvé úvodné stretnutie a nezáväznú konzultáciu neplatíte.