Guidelines for Competitive Advantage (Pokyny pre Konkurenčnú Výhodu)
Unikátny koncept a menu
Vytvorte jedinečný koncept a menu, ktoré bude zaujímavé a originálne. Môžete sa zamyslieť nad špecializovanou kuchyňou, exotickými ingredienciami, sezónnymi alebo lokálnymi produktmi, alebo ponúknuť netradičné kombinácie jedál.
Kvalitné suroviny a lokalita
Zamerajte sa na kvalitu surovín a ich pôvod. Spolupracujte s miestnymi farmármi a dodávateľmi, aby ste zabezpečili čerstvosť a autenticitu vašich jedál. Ak máte možnosť, vyberte si atraktívnu lokalitu, ktorá bude pritahovať zákazníkov.
Vynikajúci zákaznícky servis
Ponúknite vynikajúci zákaznícky servis a osobný prístup k zákazníkom. Dbajte na to, aby vaši zamestnanci boli priateľskí, ochotní a pozorní voči potrebám zákazníkov.
Atmosféra a zážitok
Vytvorte príjemnú atmosféru a zážitok pre vašich hostí. Zamerajte sa na dizajn interiéru, hudbu a osvetlenie, aby sa zákazníci cítili pohodlne a relaxovali.
Marketing a spoločenská zodpovednosť
Venujte pozornosť marketingovým aktivitám a budujte svoju značku prostredníctvom sociálnych médií, miestnych podujatí a spoločensky zodpovedných iniciatív. Ukážte svoje angažovanie voči miestnej komunite a životnému prostrediu.