Baristické školenia u nás alebo v priestoroch vašej prevádzky
Cieľom školenia je porozumieť káve a technológii so všetkými spojitosťami, s ktorými sa za barom každodenne stretávate. Môžete využiť školenie, ktoré prebieha priamo na prevádzke pracoviska. Rád sa prispôsobím. Je to pre baristov (zamestnancov) tá lepšia forma, aby sa počas zaškolenia naučili pracovať s technológiou, s ktorou budú každodenne v kontakte.
Naučíme sa všetky potrebné základy práce s kávou a kávovarom. Ako správne nastaviť mlynček, kedy je problém s mletím a kedy je potrebné zmeniť dávkovanie alebo hrúbku mletia kávy. Dávkovanie, distribúcia a správny tamping je alfa-omega dobrého espressa.
Každý krok je dôležitý, spolu tak vytvárajú jedinečný výsledok vo forme zážitku z pitia kávy. Ten ohodnotia v prvomrade vaši zákazníci.
Technika napenenia mlieka a základy latte-artu budú samozrejmosťou a z pravidla tou najočakávanejšou a zároveň najťažšou časťou školenia. Kreslenie latte artu je dnes u baristov žiadaný prvok. Je to pre nich vizuálne estetický a krásny podpis do espressa.
Pravidelný tréning a odborné rady vedia veľmi rýchlo pomôcť vybudovať dobrého baristu a tým aj vaše podnikanie. Pomôžem vám posuvať sa ďalej.
Jednorázové školenie stojí 300€/4-5hod. na 1 osobu.
Štandardná cena paušálneho a pravidelného školenia pre kaviarne a gastro prevádzky je 32€/ hod. na 2-3 osoby.
Nemusíte byť odberateľom kávy, aby ste využívali naše služby.
