Baristické školenia u nás alebo v priestoroch vašej prevádzky.

Cieľom školenia je porozumieť káve a technológii so všetkými spojitosťami, s ktorými sa za barom každodenne stretávate. Môžete využiť školenie, ktoré prebieha priamo na prevádzke pracoviska. Rád sa prispôsobím. Je to pre baristov (zamestnancov) tá lepšia forma, aby sa počas zaškolenia naučili pracovať s technológiou, s ktorou budú každodenne v kontakte.

Školenia sa zameriavajú na všetky dôležité aspekty práce. Ako správne nastaviť mlynček, kedy je problém s mletím a kedy je potrebné zmeniť dávkovanie alebo hrúbku mletia kávy. Dávkovanie, distribúcia a správny tamping je alfa-omega dobrého espressa.

Každý krok je dôležitý, spolu tak vytvárajú jedinečný výsledok vo forme zážitku z pitia kávy. Ten ohodnotia v prvomrade vaši zákazníci.

Technika napenenia mlieka a základy latte-artu budú samozrejmosťou a z pravidla tou najočakávanejšou a zároveň najťažšou časťou školenia. Kreslenie latte artu je dnes u baristov žiadaný prvok. Je to pre nich vizuálne estetický a krásny podpis do espressa.

Jednorázové školenie stojí 300€/4-5hod. na 1 osobu.
Štandardná cena paušálneho a pravidelného školenia pre kaviarne a gastro prevádzky je 30€/ hod. na 1-2 osoby.

Pravidelné tréningy a odborné rady sú skutočne cenné, pretože vám pomôžu vybudovať a udržať kvalitného baristu a posunúť váš podnik vpred. Investícia do odborného školenia môže mať pozitívny vplyv na kvalitu kávy, spokojnosť zákazníkov a celkový úspech vášho podniku.