To najlepšie do každej šálky.

Hlavným cieľom je zabezpečiť ten najlepší možný zážitok z pitia kávy a pristupovať po celý čas k tomuto remeslu s pokorou, láskou a porozumením. Zachytiť v zrnku jeho skrytý potenciál, ktorý si so sebou prináša z farmy a jedinečný podpis každého farmára. Pestovaním, spracovaním, pražením a prípravou sme to spoločnými silami dotiahli až do formy zážitku, ktorí mi kávomilci tak strašne milujeme. Či už to bude doma, v kaviarni alebo kancelárii či v bistre, musíte byť s kávou spokojný a vtedy si môžem tiež povedať, že moje remeslo robím poctivo a s láskou. Vtedy všetko dáva dohromady zmysel.

Motto: „Mať dobre pripravenú kávu je umenie.“

Výsledok spolupráce môžete ochutnať napr. už ôsmi rok v reštauráciách Bistro SOHO na Slovensku alebo Česku.