Zabezpečujem odborné poradenstvo a realizáciu originálnych projektov s desaťročnými skúsenosťami v oblasti gastronómie. Počas mojej kariéry som pôsobil ako pražiar kávy, barista, barman, bar manažér, školiteľ a gastro mentor.
Môj prístup k práci sa počas pandémie reformoval, čo ma viedlo k hlbšiemu zamysleniu sa nad svojím životom a skutočnými hodnotami v ňom. Rozhodol som sa zamerať na odovzdávanie hodnôt a skúseností iným. Svoj komplexný postoj k životu teraz prenášam do každého konceptu, s cieľom byť v remesle originály, profesionálny a jednoduchý. V živote som už sprevádzal rôzne úspešné koncepty, ako sú napríklad reštaurácie Bistro SOHO, Bistro BO District Praha a Nood.le Nivy, kaviareň Toto je Výklad, potraviny YEME, galériu s kaviarňou DOT. alebo pražením kávy pre pojazdné kaviarne Pána Králička a sieť Bistier SOHO.
Motto, ktorým sa dnes riadim, znie: „Mať dobre nastavený koncept je umenie.“
Som intuitívny a skromný človek s pokorou k remeslu. Moje služby sa odlišujú a prispôsobujú potreb každého klienta. S netradične vyštudovaným oborom elektromechaniky pristupujem ku gastronómii s inovatívnym nadhľadom.
Teším sa na príležitosť spolupracovať s vami. Spolu tak môžeme vytvoriť ďalší úspešný koncept (nielen) na Slovensku. S pozdravom Nyers Boris.